Prepevanje otroških pevskih zborov OŠ Danile Kumar za 8.marec

V veliki jedilnici Doma starejših občanov Bežigrad je vladalo prijetno pričakovanje, ko so se otroci 2., 3. in 4. razreda zbrali na odru. Stanovalci doma so nestrpno pričakovali njihov nastop, polni pričakovanj in radovednosti. Vzdušje je bilo nabito s pozitivno energijo, ki se je širila med prisotnimi.

Gospa Kristina Štemberger, njihova mentorica in vodja pevskega zbora, je spremljala otroke na klavirju. Njeni spretni prsti so ustvarjali melodično podlago, ki je dodala globino in čustveno resonanco njihovemu petju.

Njihovi glasovi so se zlili v harmoničen val zvoka, ki je napolnil dvorano. Vsak od njih je prispeval k čarobnosti trenutka, ko so skupaj ustvarili melodijo, ki se je dotaknila srca vseh prisotnih. Otroci so s svojimi pesmimi pokazali svojo predanost petju, medtem ko so njihovi obrazki žareli od ponosa. Vsak ton, vsaka beseda, je bila izražena s čisto in iskreno strastjo. Ko se je njihov nastop končal, so se otroci z nasmehom na obrazu priklonili in se zahvalili občinstvu za njihovo podporo. Njihov nastop je bil več kot le glasbeni dogodek – bil je izraz ljubezni do glasbe, predanosti in sodelovanja, ki je združilo skupnost v nepozabnem dopoldnevu otroškega prepevanja.