Glasbena harmonija opernih arij

V sredo, 10. aprila 2024, smo v veliki jedilnici doma doživeli prav posebno glasbeno doživetje, ki nam bo ostalo v nepozabnem spominu. Čarobno popoldne smo preživeli v objemu izjemne glasbene harmonije opernih arij, ki so jih izvajali priznani umetniki.

Gospod Andrej Debevec nas je očaral s svojim mojstrskim tenorjem, ki je odmeval v prostoru kot čista melodija srca. Njegov čarobni glas je bil kot prebujanje duše, medtem ko nas je gospa Dunja Spruk prevzela s svojim izjemnim sopranom, ki je zvenel kot pesem angelov. Ob spremljavi izvrstne pianistke, gospe Irene Zajec, smo se znašli v čarobnem svetu operne glasbe, kjer so vsaki noti dali življenje s strastjo in čustvom, ki je ganilo vsako prisotno srce.

Medtem ko smo poslušali te čudovite melodije, smo se znašli v popolnoma svojem svetu, kjer so vsakdanje skrbi in težave razblinile. Trenutki, ki smo jih preživeli ob teh izjemnih umetnikih, so bili resnično nekaj posebnega, ki nam je prineslo radost, sprostitev in nepozabne spomine.

Poleg čudovitih opernih arij smo se lahko nasmejali tudi ob Duetu mačk, ki je bil prijeten in humoren zaključek glasbenega doživetja.

Hvaležni smo Slovenskemu Narodnemu Gledališču Operi, baletu Ljubljana, da so nam omogočili, da smo lahko doživeli to čarobno popoldne ob poslušanju opernih arij. Takšni dogodki nas spomnijo na pomembnost umetnosti in glasbe v našem življenju ter nas napolnijo s pozitivno energijo in navdihom za prihodnje dni.