Koncert Mešanega pevskega zbora Senožeti

V sredo, 17. aprila 2024, je bila velika jedilnica Doma oživljena z zvoki koncerta Mešanega pevskega zbora Senožeti. Svojim poslušalcem so pričarali pristno izkušnjo večglasnega petja, prepletajoč ljudske pesmi s čustvi in spomini. Stanovalci doma so bili prevzeti nad melodijami, ki so jih popeljale nazaj v čase njihove mladosti, ob vsakem taktu pa so se v očeh zaiskrile iskrice preteklih spominov.

 

Ob zaključku izjemnega nastopa so se pevci odločili deliti trenutek s svojim občinstvom, povabili so jih, da se pridružijo v petju ljudske pesmi “Od kod deklica si doma”. V tistem trenutku se je jedilnica spremenila v pravo malo glasbeno prizorišče, kjer so se združili glasovi stanovalcev in pevcev v čarobno harmonijo. Skupaj so prepevali čudovite besede, ki so se dotaknile srca vsakega prisotnega.

 

Ta edinstvena izkušnja je pustila globok vtis na vse prisotne, ki so se zahvalili pevcem za nepozabno doživetje. Za mnoge je bil to popoldne, ki bo ostal v spominu še dolgo časa, saj so se ob glasbi združili spomini, čustva in prijateljstva.