Zahvale za donacije

Zahvala podjetju Stenska-nalepka.si (OZ Trgokooperant z.o.o., so.p.)

Z donacijo stenske nalepke Magični gozd smo polepšali steklena drsna vrata na enoti 1. ZAH, kjer potekajo aktivnosti stanovalcev z demenco. Nalepka naredi zelo lep vtis in spominja na naravo, gozd, ptice. Polepljena in okrašena steklena vrata imajo tudi praktičen pomen, saj so tako bolj vidna in jih stanovalci opazijo, kadar je dnevni prostor zaprt. Podjetju se iskreno zahvaljujemo za donacijo.

 

 

 

 

 

 

 

Zahvala podjetju Competo d.o.o.

Podjetje Competo d.o.o., ki se ukvarja z iskanjem in selekcijo ter razvojem kadrov in organizacij, je v decembru tudi za DSO Ljubljana – Bežigrad organiziralo in sicer veliko dobrodelno akcijo. Zaposlene v podjetju so pripravile obdarovanje za vse stanovalce in stanovalke doma. K dobrodelni akciji je podjetje povabilo tudi različne posloven partnerje in posameznike. S tem so v dom pridodali k prazničnemu duhu. Na darilih so se podpirali kot »škratje«, ki so jih stanovalci nato iskali po hodnikih, da bi se jim za čudovite darilne pakete zahvalili. Zato se skrivnostnim škratom  zahvaljujemo mi, v imenu celotnega Doma starejših občanov Ljubljana –  Bežigrad.

Zahvala podjetju Kadrovske storitve d.o.o.

Tudi stanovalci Doma starejših občanov Ljubljana – Bežigrad pišejo. Včasih pišejo, da ne pozabijo, drugič pišejo pisma, pesmi ali pa prispevke za naše domsko glasilo. Zato smo izredno hvaležni podjetju Kadrovske storitve d.o.o. svoji blokov in beležk s pisali. Donacije bomo namenili nagradam zmagovalcem  različnih športnih in drugih iger.

Zahvala podjetju Žito d.o.o.

Podjetje Žito d.o.o. je  Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad namenilo veliko donacijo promocijskih izdelkov. Podarili so nam raznolike uporabne predmete od nahrbtnikov, do majic, brisač, knjig in še kaj. Te bomo namenili za fond nagrad naših stanovalk in stanovalcev pri naslednji igri tombole ali planirani mali olimpijadi.  Te igre vzbudijo igrivost, veselje in željo po aktivaciji, še posebej, če jih na koncu čaka lepa nagrada. Za donacijo se iskreno zahvaljujemo!

Zahvala podjetju Avto-moto zveza Slovenije

V Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad pogosto organiziramo različne nagradne igre, saj se jih stanovalci izredno radi udeležujejo. Igre v njih prebudijo radost, igrivost, veselje in željo po aktivaciji. Za ta namen nam je AMZS podaril nekaj svojih promocijskih predmetov, ki bodo razveselile dobitnike – zmagovalce. Za donacijo se iskreno zahvaljujemo!

Zahvala medijski hiši Delo

V Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad, se iskreno zahvaljujemo medijski hiši Delo, za donacije revij za stanovalce doma. Donacije pomembno prispevajo k omogočanju aktivnejšega preživljanja prostega časa, pomagajo pri družabništvu in dobri volji stanovalcev in stanovalk doma.

 

 

 

 

 

 

 

Zahvala za donacijo podjetju Kavarna Cacao

V času vročinskega vala smo stanovalcem Doma starejših občanov Ljubljana – Bežigrad pomagali s ohlajanjem tudi s slastnim sladoledom. Pri tej misiji nam je pomagalo podjetje Kavarna Cacao. Stanovalce smo presenetili kar v njihovih sobah in jim tako zelo razveselili. Cacao se iskreno zahvaljujemo za donacijo sladoleda zmagovalnega okusa!

Zahvala za donacijo podjetju Ljubljanske mlekarne d.o.o.

V juliju smo v Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad priredili sladoledijado. Pri izvedbi te nam je pomagalo podjetje Ljubljanske mlekarne d.o.o. z donacijami sladoledov različnih okusov. Stanovalci in stanovalke so bili sladkega hladu izredno veseli. Za donacijo se zahvaljujemo!

Zahvala za donacijo Elizabeti Bukovec Husak

Klikni za ogled zahvale

Zahvala uredništvu Ona, Onaplus, Delo d.d.

V Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad, se iskreno zahvaljujemo uredništvu Ona, Onaplus, Delo d.d., za donacije revij za stanovalce doma. Donacije pomembno prispevajo k omogočanju aktivnejšega preživljanja prostega časa, pomagajo pri družabništvu in dobri volji stanovalcev in stanovalk doma.

Zahvala podjetju Dnevnik d.d.

Da bi stanovalcem Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad popestrili bivanje, jim omogočili aktivno starost in polnost življenja, nam pri tem pomagajo tudi različni donatorji. Pri Dnevnik d.d. so nam pomagali z donacijo revij, križank, majic, kap in knjig. Donacije bodo služile kot nagrade za igre tombol, obogatile bodo domsko knjižnico in tako kratkočasile in razveselile številne stanovalce in stanovalke doma. Za donacijo se lepo zahvaljujemo.

Zahvala podjetju Media24 d.o.o.

Na naš poziv za donacije se je prijazno odzvala Media24 d.o.o. Za stanovalce doma so prispevali dva velika paketa revij, ki jih bomo razdelili med stanovalce in jih uporabili pri družabniških aktivnostih. Mnogi stanovalci bodo tako veseli in hvaležni za te majhne a pomembne popestritve vsakdana. Za donacijo se iskreno zahvaljujemo!

Zahvala podjetju Sanolabor d.d.

V Domu starejših občanov Ljubljana – Bežigrad radi organiziramo različne športne igre in Tombolo. Stanovalci se radi poigrajo, še posebej, če je v igri kakšen dobitek. Za ta namen nam je Sanolabor d.d. podaril nekaj svojih izdelkov, ki bodo razveselile dobitnike – zmagovalce. Za donacijo se iskreno zahvaljujemo!

Zahvala za pomoč in donacije

Klikni za ogled zahvale

 Zahvala za donacije Delo, Dnevnik, Telekom Slovenije

klikni za ogled zahvale

 Zahvala za donacijo Odvetniški družbi Čeferin

klikni za ogled zahvale

Zahvala za donacijo Delavski hranilnici d.d. PE Ljubljana Stožice

klikni za ogled zahvale