Obvestilo z dne 6.7.2020

OBVESTILO Z DNE 6.7.2020

Spoštovani!

Obiski so mogoči izključno na podlagi predhodne telefonske najave v recepciji Doma na telefonsko številko 01/5896-750 ali na elektronski naslov info@dsolj-bezigrad.si. Predhodni telefonski dogovor je mogoč vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00 uro. O terminu obiska vas bo obvestila socialna delavka.

Dogovorjeni obiski bodo potekali vsak dan dopoldan od 9.00-10.00 ure in od 11.00-12.00 ure ter v popoldanskem času od 14.30-16.30 ure. Čas obiska ni omejen.

Obiski so omejeni le na enega zdravega posameznika, ki je najožji družinski član. Prosimo vas, da se obiskovalci držite ure dogovora in se brez spremstva zaposlenega ne gibate prosto po Domu. Prosimo, da se v času obiska posvetite le tistemu, ki ste ga obiskali in ne obiskujte ostalih stanovalcev.               

Vsak obiskovalec se mora najprej javiti na recepciji, ob prihodu v Dom mora imeti svojo kirurško masko (in ne maske iz blaga), na vhodu si mora razkužiti roke in receptorju predati izjavo o svojem zdravju in odsotnosti znakov, ki bi nakazovali na morebitne simptome okužbe (izjavo lahko predhodno izpolnite že doma ali ob obisku pri receptorju). Receptor vam bo ob prihodu izmeril telesno temperaturo.

V primeru, da boste odklanjali uporabo kirurške maske ali ne boste upoštevali vseh ukrepov preprečevanja okužb, se izvedba obiska odkloni.

Prosimo, da zaradi trenutne epidemiološke situacije upoštevate vse preventivne ukrepe za preprečevanje vnosa okužbe. Prosimo, da ravnate odgovorno in ne prihajate na obisk, če ste bili na rizičnem območju oziroma, ste bili v stiku z osebo, ki je v karanteni.

Marjeta Maruša Kerč, direktorica

 

Klik za dostop do izjave

 

 

Obvestilo z dne 6.7.2020