Obvestilo z dne 24.3.2020

OBVESTILO Z DNE 24.3.2020!

Obveščamo vas, da se naši stanovalci in zaposleni še vedno počutijo dobro. V Domu nismo zaznali primera posameznika, ki bi kazal znake okužbe, značilne za okužbo s koronavirusom. Dosledno izvajamo ukrep popolne prepovedi obiskov za vse svojce in obiskovalce ter vse postopke in priporočila pristojnih državnih organov, institucij in Skupnosti socialnih zavodov Slovenije za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom. Paketov svojce za naše stanovalce  ne sprejemamo, zato smo zanje organizirali dostavo zdravil in drugih nujnih potrebščin iz lekarne in trgovine. Stanovalcem dodatno nudimo sadje in zelenjavo.

 

Stanovalci razumejo in dobro sprejemajo potrebne ukrepe. Sporazumno ne odhajajo iz prostorov Doma in se pretežno zadržujejo v svojih sobah. Svežega zraka se naužijejo v domskem parku.

S svojimi najdražjimi lahko komunicirate preko internetnega omrežja Skype.  Klice sprejemamo vsak delovnik, od ponedeljka do petka od 9. do 10. ure ter od 13. do 14. ure. Ob petkih velja samo v dopoldanskem času. Kontaktni naslov za vzpostavitev klica je spela.vozel@dsolj-bezigrad.si.

Za splošne informacije in informacije o svojcih nas lahko pokličete na kontaktne številke, ki so navedene v obvestilu o uvedbi ukrepa popolne prepovedi obiskov z dne 6. 3. 2020.

Marjeta Maruša Kerč, direktorica

Obvestilo z dne 24.3.2020