Obvestilo z dne 23.4.2020

OBVESTILO Z DNE 23.4.2020!

Izteka se sedmi teden odkar smo zaradi epidemije koronavirusa zaprli vrata našega Doma in do danes še nismo zaznali primera okužbe, ne pri stanovalcih ne pri zaposlenih.

 

Dosledno upoštevamo splošna navodila in ukrepe pristojnih organov v času epidemije kot tudi vsa posebna navodila in protokole za socialnovarstvene zavode, ki izvajamo institucionalno varstvo starejših. Skladno z njimi smo maksimalno pripravljeni tudi za morebitni pojav okužbe v našem Domu, kar nam je pred dnevi potrdila tudi pristojna komisija, ki je pri nas opravila pregled izvajanja ukrepov. Kljub sproščanju nekaterih splošnih ukrepov za preprečevanje širjenja korona virusa zaenkrat vsi do sedaj sprejeti ukrepi v domovih starejših ostajajo enaki.

Ob upoštevanju vseh potrebnih ukrepov in navodil smo v tem času uspeli vzpostaviti prilagojen način dela in življenja v Domu tako, da se naši stanovalci počutijo kar se da dobro. Kljub razmeram niso prikrajšani za svež zrak in sončne žarke, prilagojeno pa organiziramo tudi določene aktivnosti in dejavnosti ter nudimo dodatno literaturo in miselne igre za te dneve brez obiskov in izhodov. Zaposleni in stanovalci se vsakodnevno spodbujamo z dobro voljo in optimizmom.

S svojimi najdražjimi lahko vsak delovnik, od ponedeljka do petka od 9. do 10. ure ter od 13. do 14. ure (ob petkih velja samo v dopoldanskem času) komunicirate preko internetnega omrežja Skype na kontakt spela.vozel@dsolj-bezigrad.si, ali preko  klicev in videoklicev (Skype, Viber , WhatsApp) na naslednje telefonske številke:

051 218 691 za stanovalce v I. in II. negovalni enoti

051 218 707 za stanovalce v enoti ZAHOD

051 218 695  za stanovalce v enoti VZHOD

Za splošne informacije in informacije o svojcih nas lahko pokličete na kontaktne številke, ki so navedene v obvestilu o uvedbi ukrepa popolne prepovedi obiskov z dne 6. 3. 2020.

Marjeta Maruša Kerč, direktorica

Obvestilo z dne 23.4.2020