Obvestilo z dne 20.3.2020

OBVESTILO Z DNE 20.3.2020!

Obveščamo vas, da se naši stanovalci in zaposleni počutijo dobro. V Domu nismo zaznali primera posameznika, ki bi kazal znake okužbe, značilne za okužbo s koronavirusom. Dosledno izvajamo ukrep popolne prepovedi obiskov za vse svojce in obiskovalce ter vse postopke in priporočila pristojnih državnih organov, institucij in Skupnosti socialnih zavodov Slovenije za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom. Stanovalci razumejo in dobro sprejemajo potrebne ukrepe. Sporazumno ne odhajajo več iz prostorov Doma in se pretežno zadržujejo v svojih sobah. Stanovalcem dodatno nudimo sadje in zelenjavo (limone, pomaranče, solato). Stanovalci se svežega zraka naužijejo v domskem parku.

Svojce naših stanovalcev obveščamo, da ne sprejemamo več paketov, ki ste jih doslej še lahko prinašali svojim dragim. Glede zdravil in drugih potrebščin iz lekarne, ki ste jih prinašali svojcem in jih nujno potrebujejo, bomo sami uredili dostavo iz lekarne. Glede plačila se, prosimo, obrnite na našo socialno službo.

S svojimi najdražjimi lahko komunicirate preko internetnega omrežja Skype.  Klice sprejemamo vsak delovnik, od ponedeljka do petka od 9. do 10. ure ter od 13. do 14. ure. Ob petkih velja samo v dopoldanskem času. Kontaktni naslov za vzpostavitev klica je spela.vozel@dsolj-bezigrad.si.

Za splošne informacije in informacije o svojcih nas lahko pokličete na kontaktne številke, ki so navedene v obvestilu o uvedbi ukrepa popolne prepovedi obiskov z dne 6. 3. 2020.

 Marjeta Maruša Kerč, direktorica

Obvestilo z dne 20.3.2020