Obvestilo z dne 1.4.2021

OBVESTILO Z DNE 1.04.2021

Spoštovani obiskovalci!

Zavedamo se pomembnosti osebnega stika stanovalcev s svojci in prijatelji, vendar bi vas glede na epidemiološko sliko povezano s Covid-19 želeli ponovno opozoriti, da dosledno upoštevate navodila in priporočila pristojnih služb za preprečevanje širjenja okužbe. Le tako bomo lahko obiske še naprej izvajali varno, tako za stanovalce kot za obiskovalce in zmanjšali tveganje za prenos okužbe.

K zdravemu stanovalcu lahko naenkrat pride ena zdrava oseba, obisk je omejen na največ 30min. Obiski so mogoči od ponedeljka do petka. od 9.30 do 11.00 ure in od 14.00 do 16.00 ure. Obiski potekajo v domski restavraciji ali zunaj na terasi domske kavarne. Obiskovalca, ki stanovalca zaradi njegovega zdravstvenega stanja obišče v sobi prosimo, da se zadržuje izključno v njegovi sobi in ne na hodniku oz. skupnih prostorih. Prosimo vas, da po končanem obisku počakate zaposlenega, ki vas bo pospremil do izhoda. 

 Za obisk je potrebna predhodna telefonska najava na številki 01/5896-750 ali preko elektronske pošte dsorecepcija@gmail.com. Najava je mogoča od ponedeljka do petka od 9. in 14. ure (v času malice med 10. in 10.30 uro telefonska prijava ni mogoča).  O terminu obiska vas bo kontaktirala Alma Malkoč. Obiski brez predhodnega dogovora niso mogoči.

Vsak obiskovalec se mora najprej javiti na recepciji, ob prihodu v Dom mora imeti svojo kirurško masko, na vhodu si mora razkužiti roke in receptorju predati IZJAVO o svojem zdravju in odsotnosti znakov, ki bi nakazovali na morebitne simptome okužbe (izjavo lahko predhodno izpolnite že doma ali ob obisku pri receptorju). Receptor vam bo ob prihodu izmeril telesno temperaturo.

 V primeru, da boste odklanjali uporabo kirurške maske ali ne boste upoštevali vseh ukrepov preprečevanja okužb, bomo morali vaš obisk odkloniti.

Želimo vam vse dobro in prijetno druženje z vašimi domačimi.

Maruša Kerč, direktorica

Obvestilo z dne 1.4.2021